Bc. Markéta POPELKOVÁ

Bakalářská práce

Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.

Introduction of HACCP System in the Food-processing Company JH-Jiří Holzer, s.r.o.
Anotace:
Tato práce je orientovaná na problematiku systému kritických bodů HACCP v malé firmě. Jejím cílem je vytvořit návrh na zavedení daného systému v potravinářské firmě, včetně doporučení. Systém HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) představuje aktivní strategii předcházení nebezpečí zdravotní závadnosti potravin, již během výrobního procesu. Identifikuje kritické kontrolní body, ve kterých může …více
Abstract:
This thesis focuses on the issue of the critical points in the HACCP system in a small company. Its aim is to propose the implementation of such a system in a food-processing company including recommendations. The HACCP system (Hazard Analysis Critical Control Point) is based upon an active strategy of harmful food-prevention during the production process. It identifies the critical control points …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2005
Zveřejnit od: 20. 5. 2005
Identifikátor: 1190

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2005
  • Vedoucí: Ing. Romana Bartošíková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

POPELKOVÁ, Markéta. Zavádění systému HACCP v potravinářské firmě JH-Jiří Holzer, s.r.o.. Zlín, 2005. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2005

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 20. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.