Renata GRÉGROVÁ

Bakalářská práce

Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách

Mycotoxins in food
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na mykotoxiny v potravinách. Má pozornost by-la upřena nejen na mykotoxiny, ale i na plísně, kterými jsou produkovány. U plísní byla pozornost věnována morfologii, taxonomii a způsobům rozmnožování. U mykotoxinů byli zdůrazněny nejvýznamnější druhy mykotoxinů, jejich charakteristika, fyzikální a chemické vlastnosti, metody stanovení, jejich stanovené limity v rámci …více
Abstract:
This Barchelor is focused on mycotoxins in food. My attention was focussed not only to the mycotoxins, but also to the fungi as their producers. The work deals with the morphology, taxonomy, and reproduction. The mycotoxins were highlighted the most im-portant types of them, the characteristics, physical and chemical properties, methods of determining the limits laid down in the EU countries in individual …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor: 14599

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2010
  • Vedoucí: MVDr. Ivan Holko, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

GRÉGROVÁ, Renata. Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii