PLÁŠKOVÁ, Anna. \textit{Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/k5lski/.
PLÁŠKOVÁ, Anna. <i>Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/k5lski/.
PLÁŠKOVÁ, Anna. Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/k5lski/.
@MastersThesis{Plaskova2020thesis,
AUTHOR = "Plášková, Anna",
TITLE = "Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod [online]",
YEAR = "2020 [cit. 2024-11-14]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/k5lski/",
}
@MastersThesis{Plaskova2020thesis,
AUTHOR = {Plášková, Anna},
TITLE = {Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod},
YEAR = {2020},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/k5lski/},
URL_DATE = {2024-11-14},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Plášková
| jméno = Anna
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Stanovení autenticity potravin rostlinného původu pomocí molekulárních metod
| url = https://theses.cz/id/k5lski/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2020
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-11-14
| poznámka =
| jazyk =
}}