Šárka Kubová

Bakalářská práce

Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva

Possibility of modifying production of bread and bakery products
Anotace:
Cílem bakalářské práce na téma Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva bylo prostudovat dostupnou literaturu a vypracovat literární přehled a provést experimentální pokus na dané téma. Práce se zabývá studiem surovin vhodných pro výrobu běžného pečiva i chleba, technologií výroby a využitím pšenic s netradičním zabarvením obilky. V rámci praktické části bakalářské práce byl proveden pekařský pokus …více
Abstract:
My bachelor thesis deals with the study of ingredients suitable for the production of bread and bakery products, production technologies and the use of wheat caryopsis with an unusual color. In the practical part of the thesis was carried out the experiment of baking, in which was reviewed pastry with the addition of colored wheat malt. The malting varieties were used colored wheat Konin and Skorpion …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Prohlašuji, že jsem práci: Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva vypracovala samostatně a veškeré použité prameny a informace uvádím v seznamu použité literatury. Souhlasím, aby moje práce byla vyloučena ze zveřejnění v souladu s Článkem č. 3 Směrnice č. 5/2013 o Zveřejňování vysokoškolských závěrečných prací, zveřejněné pod č.j. 11972/2013-980 na Mendelově univerzitě v Brně.
I declare that this work: Possibilities of Using Colored Wheat in Food Industry was work out individually and all used information sources are mentioned in the list of references. I agree that my work has been excluded from publication in accordance with Article no. 3 of Directive no. 5/2013 on the publication of university theses, published under ref 11972 / 2013-980 at Mendel University in Brno.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses k73m3y k73m3y/2
27. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
27. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.