Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR – Bc. Zdeněk ELFMARK
Bc. Zdeněk ELFMARK
Diplomová práce
Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR
Ways and means of feeding in institutions of state prisons of Czech republic
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo získat přehled o stravování obviněných a odsouzených ve stravovacích zařízeních Vězeňské služby ČR. Práce se zabývá rozborem konkrétního jídelního lístku, především plněním doporučených dávek potravin k fyzické aktivitě, hlavně ve Vazební věznici Hradec Králové. Práce rovněž poukazuje na dodržování doporučených dávek potravin s ohledem na finanční limity, zaměřuje se na rozmanité …víceAbstract:
The purpose of Graduation Theses was get the summary of the meals and catering of prisoners {--} accused and convicted, in catering facilities of the State Prisons of the Czech Republic. This Thesis is dealt with analysis of preventives menu, particularly observance of recommended amount of food to physical activity, mainly in Stockade in Hradec Králové. In the Theses is also devoted to attention to …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
14556
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ELFMARK, Zdeněk. Stravování v zařízeních vězeňské služby ČR. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení pestrosti stravování dětí v mateřských školkách
Kristýna LUDWIGOVÁ -
Produktová fotografie jako nástroj podpory prodeje v jídelním lístku
Ivana Peštuková -
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
Eva Roupcova -
Posouzení jídelních lístků školních jídelen na vybraných základních školách z hlediska pestrosti stravování a dodržování spotřebního koše
Zuzana BLEHOVÁ -
Návrh doporučených dávek potravin pro vybranou skupinu obyvatelstva
Michaela MACHÁČOVÁ -
Statistická analýza vývojových tendencí ve spotřebě potravin s ohledem na alternativní výživové směry
Kamila Mrkusová -
Řízení stravování a bojových dávek potravin v Armádě České republiky
Kamila Eliášová -
Návrh doporučených dávek potravin pro vybrané skupiny obyvatel
Eliška PŠENČÍKOVÁ