Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach – Štefan Tuka
Štefan Tuka
Bakalářská práce
Hodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach
Hodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních
Anotace:
Hlavním cílem bakalářské práce je vyhodnocení kvality poskytovaných služeb ve vybraných restauračních zařízeních. Hodnocení těchto zařízení je založeno na primárním výzkumu, kterého se zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili jejich očekávání od poskytnuté služby, a také spokojenost s poskytnutou službou. Pro vyhodnocení jsou použité diference, prostřednictvím kterých je zjištěno, zdali očekávání …víceAbstract:
The main aim of this bachelor thesis is evaluation quality of provided services in chosen restaurant facilities. The evaluation of these facilities is based on a primary research. The customers evaluated their expectations from provided service and satisfaction with it as well. Differences are used for evaluation, by which it is determined, whether the expectations of customers are met or not. This …víceAbstract:
Hlavným cieľom bakalárskej práce je vyhodnotenie kvality poskytovaných služieb vo vybraných reštauračných zariadeniach. Hodnotenie týchto zariadení je založené na primárnom výskume, ktorého sa zúčastnili zákazníci. Zákazníci hodnotili ich očakávania od poskytnutej služby, a taktiež spokojnosť s poskytnutou službou. Pre vyhodnotenie sú použité diferencie, prostredníctvom ktorých je zistené, či očakávania …víceKlíčová slova
Restaurační zařízení očekávání spokojenost služba korelace dotazník vyhodnocení primární výzkum kvalita
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Kolman, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Provozně ekonomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Provozně ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický
Práce na příbuzné téma
-
Návrh komunikačního mixu pro nové restaurační zařízení
Šárka Seifertová -
Aplikace systému HACCP v restauračním zařízení
Michaela Nováková -
Simulace restauračního zařízení
Adam Malý -
Zvyšování efektivity restauračního a hotelového zařízení
Martin Záboj -
Podnikatelský záměr nízkorozpočtového atypického restauračního zařízení
Tomáš Baloun -
Služby hotelového a restauračního zařízení U Vychopňů
Anna Tlašková -
Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení
Monika FARSKÁ -
Návrh marketingové komunikace v restauračním zařízení
Jakub Lukšík
Název
Vložil
Vloženo
Práva