Možnosti výroby svrchně kvašených piv a jejich vlastnosti – Zdeněk Zika
Zdeněk Zika
Bakalářská práce
Možnosti výroby svrchně kvašených piv a jejich vlastnosti
The possibility of producing top-fermented beers and their properties
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá popisem surovin potřebných k výrobě piva, charakteristikou všech částí výrobního procesu a popisem druhů svrchně kvašených piv. Dále práce obsahuje dva experimenty: laboratorní a poloprovozní. Laboratorní experiment se zabývá výrobou piva z různých odrůd barevných pšenic. Výroba vzorků pro tento experiment probíhala v laboratorních podmínkách. U vyrobených piv se pak zkoumaly …víceAbstract:
Bachelor work deals the description of the raw materials needed for the production of beer, characteristic of all parts of the production process and description of the kinds of top-fermented beers. The work includes two experiments: laboratory and semi-operation. The laboratory experiment has been making beer from different colored varieties of wheat. Production of samples for this experiment was …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Factors influencing consumption of beer in Russia
Mikhail Rodovolskiy -
Výroba speciálních pšeničných piv
Nikol Šňupíková
Název
Vložil
Vloženo
Práva