Josef BÁRTEK

Bakalářská práce

Systémy HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí

Systems HACCP in bakeries and processing analyses danger
Anotace:
V této bakalářské práci se zabývám systémy bezpečnosti potravin používanými v našich pekárnách. Jako výchozí a stěžejní je v dnešní výrobní praxi používaný systém HACCP. Tato práce popisuje jeho právní zakotvení a formulaci výchozích předpokladů a cílů tohoto systému bezpečnosti. V praktické části se zabývá zpracováním návrhu systému pro nově vybudovaný pekařský provoz pro jednu skupinu výrobků.
Abstract:
This bachelor work deals with safety food systems used in our bakeries. The system HACCP is used as the initial and fundamental one in today's production. In this work I describe its legal entrenchment and the formulation of pre-conditions and aims of this safe-ty system. In the pactical part, I work out a proposal of a system for a recently built bakery set for one group of products.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 5. 2009
Zveřejnit od: 28. 5. 2009
Identifikátor: 12975

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2009
  • Vedoucí: doc. Ing. Jan Hrabě, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BÁRTEK, Josef. Systémy HACCP v pekárenství a zpracování analýzy nebezpečí. Kroměříž, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 28. 05. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 28. 5. 2009 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.