VÝŽIVOVÉ A HYGIENICKÉ ASPEKTY VYBRANÝCH POTRAVINÁŘSKÝCH OBCHODŮ – Dita Nováčková
Dita Nováčková
Bakalářská práce
VÝŽIVOVÉ A HYGIENICKÉ ASPEKTY VYBRANÝCH POTRAVINÁŘSKÝCH OBCHODŮ
Anotace:
V bakalářské práci s názvem „Výživové a hygienické aspekty vybraných potravinářských obchodů“ je v teoretické části provedena rešerše literárních podkladů v oblasti výživy a hygieny potravin i potravinářských obchodů. Hlavní zaměření v první části je na kvalitu potravin, základní zásady bezpečnosti potravin, správnou výrobní praxi, systém a principy zásadních bodů HACCP. V další části je zaměření na …víceAbstract:
In thebachelor thesis called "Nutrition and hygieneaspectsofselected food trade" is in thetheoretical part carriedout a reviewofliterarymaterials in thefieldofnutrition and hygieneof food and food stores. Themainfocus in thefirst part is on food quality, basic principlesof food safety, goodmanufacturingpractice, system and principlesof HACCP keypoints. Thenext part isfocused on hygienic care in theoperationofgrocerystores …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
Bakalářský studijní program:
Studijní obor: Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch
Práce na příbuzné téma
-
Úroveň hygieny a sanitace v masném provozu
Veronika Koláčková -
Enkapsulace silic a jejich využití v obalech při skladování rychle se kazících potravin
Kateřina Novotná -
Mikrobiologická kvalita sušených potravin
Veronika Brettfeldová -
Vliv podmínek skladování na mikrobiologickou kvalitu potravin živočišného původu
Kateřina Krcháková -
Napadení myšovitých hlodavců v ČR střevními helminty a jejich nebezpečí pro člověka a kvalitu potravin
Lada Stiborová -
Změny senzorické jakosti potravin ošetřených mikrovlnným zářením v průběhu jejich skladování
Jolana Trojáčková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Kateřina Vránová -
Analysis of Food Metaphors in English and Italian
Andrea Bártová
Název
Vložil
Vloženo
Práva