Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur. – Bc. Stanislav DĚDEK
Bc. Stanislav DĚDEK
Diplomová práce
Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.
Dietetic-nutritional evaluation of meat products with the addition of probiotic and conventional starter cultures
Anotace:
Tato práce byla zpracována na téma ?Fermentované masné výrobky s přídavkem probio-tické a klasické startovací kultury? Práce je rozdělena na dvě části a to část teoretickou a praktickou. V teoretické části bylo cílem popsat technologii výroby fermentovaných mas-ných výrobku, charakterizovat jednotlivé probiotické mikroorganismy, které se používají při výrobě fermentovaných masných výrobků a definovat …víceAbstract:
This work was elaborated on the theme of Meat products with the addition probiotics and conventional starter cultures. The master thesis is devided into two parts, namely the theo-retic and the practical part. The aim was characterization of the production of fermented meat products., characterization individual probiotics organisms, which are used in the manufacture of fermented meat products and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2011
Identifikátor:
22606
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DĚDEK, Stanislav. \textit{Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.}. Online. Diplomová práce. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 2011. Dostupné z: https://theses.cz/id/kn65xz/.
Jak správně citovat práci
DĚDEK, Stanislav. Dieteticko-nutriční hodnocení masných výrobků s přídavkem probiotických a klasických startovacích kultur.. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 20. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
Kateřina Zelinková -
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
Klára Janíková -
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
Tereza VECKOVÁ -
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
Radek HOLÍK -
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
Pavel Votava -
Monitoring obsahu biogenních aminů ve fermentovaných masných výrobcích
Monika Strašáková -
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
Lucie KOSTŘICOVÁ -
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
Romana Korandová