Vliv modifikace bílkovin na enzymatické srážení mléka – Kateřina Ábelová
Kateřina Ábelová
Bakalářská práce
Vliv modifikace bílkovin na enzymatické srážení mléka
The effect of protein modification on enzymatic coagulation of milk
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ÁBELOVÁ, Kateřina. \textit{Vliv modifikace bílkovin na enzymatické srážení mléka}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/koaw3j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.