Ing. Lucie FLAŠAROVÁ

Bakalářská práce

Chemické složení bazidiomycet

Chemical composition of basidiomycetes
Anotace:
Práce se zabývá charakteristikou vyšších hub, především se zaměřuje na chemické složení plodnic vyšších hub. Největší pozornost je věnována beta-glukanům, které mají fyziologicky významné účinky na lidský organismus a toxickým látkám vyšších hub.
Abstract:
The work is egaged with charakteristic of multicellular mushrooms. It is focused on chemical composition of multicellular mushrooms. The biggest attention is payed to beta-glucans, which they have physiologycal meaningful effects on human organism and toxic elements of multicellular mushrooms.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 6. 2009
Identifikátor: 5269

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2007

Citační záznam

Jak správně citovat práci

FLAŠAROVÁ, Lucie. Chemické složení bazidiomycet. Zlín, 2009. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 04. 06. 2009

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin