Problémy stanovení ceny u pekařských výrobků – Bc. Veronika TICHÁ
Bc. Veronika TICHÁ
Bakalářská práce
Problémy stanovení ceny u pekařských výrobků
Problems of setting-up prices for baker´s product
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na náklady, nákladové kalkulace a problémy ve stanovení cen u pekařských výrobků. Po teoretické části následuje charakteristika podniku a přehled jeho činností. V analytické části je řešena problematika kalkulačního systému pro stanovení nákladů a cen. Zvláštní pozornost je věnována fixním nákladům. V rámci správní režie a odbytové režie jsou dále analyzovány návrhy …víceAbstract:
This bachelor report is aimed on costs, cost calculation and problems of setting-up prices of bakery products. After theoreticaly part there is characteristics of company and abstract of activity. In analytical part is solved problems of calculation system of determination costs and prices. Special attention is devoted to fixed cost. In scope of general expenses and distribution expenses are analyzed …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 12. 2008
Identifikátor:
10364
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2009
Citační záznam
Jak správně citovat práci
TICHÁ, Veronika. Problémy stanovení ceny u pekařských výrobků. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 07. 12. 2028
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Finanční řízení podniku