Sylvie MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ

Bakalářská práce

Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin

The aspects of choice and ranking of traditional dishes and food
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. V teoretické části jsou popsány složky potravy a dále pak vývoj tradiční lidové stravy v období 19. století až do současnosti. Praktická část obsahuje vyhodnocení sestaveného dotazníku týkající se prvků výběru tra-dičních pokrmů a potravin, který byl vyplněn respondenty. Jednotlivé otázky jsou vyhodnoceny pomocí grafů, tabulek …více
Abstract:
The bachelor´s thesis deals with aspects of the choosing traditional food and meals. In theorethical part are described the elements of food and then the development of traditional folk food in the 19th century to the prezent. Practical part includes the evaluation of a questionnaire focused on the components traditional dishes and food that was completed by respondents. The questions are evaluated …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2010
Identifikátor: 14682

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MAREČKOVÁ GABRLÍKOVÁ, Sylvie. Aspekty výběru tradičních pokrmů a potravin. Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe