Bc. Andrea Martinková

Diplomová práce

Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny

Identification of culturable microorganisms isolated from leafy vegetables
Anotace:
Mikrobiologická jakost listové zeleniny je z hlediska zdravotní nezávadnosti jednou z nejdůležitějších vlastností. Mikroorganizmy jsou ovlivněny mnoha faktory jako např. relativní vlhkost vzduchu, složení atmosféry v obale, aktivita vody, složení potraviny a jiné. V první části diplomové práce byl sledován celkový počet mikroorganizmů a dále pak počty jednotlivých skupin mikroorganizmů. Zvýšené hodnoty …více
Abstract:
The microbiological quality of leafy vegetables is one of the most important properties in terms of health safety. Microorganisms are affected by many factors such as relative humidity, the composition of the atmosphere in the packaging, activity of water, the composition of foodstuff and others. In the first part of the diploma thesis, the total number of the microorganisms was observed and further …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Pavel Pleva, PhD.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Martinková, Andrea. Identifikace kultivovatelných mikroorganizmů z listové zeleniny. Zlín, 2020. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin