Hana SLAMĚNÍKOVÁ

Bakalářská práce

Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj

New trends in producing potato starch and potato starch products
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na nové trendy využití bramborového škrobu. Součástí práce jsou základní informace týkající se brambor, a to chemické složení bramborové hlízy, požadavky na jakost, pěstování, skladování, choroby a škůdci brambor. Práce je dále zaměřena na výrobu bramborového škrobu z brambor. Nejvýznamnější část je věnována základním výrobkům z bramborového škrobu, využití bramborového …více
Abstract:
This thesis is focused on new trends, which used starch in their production. The first part describes the potatoes, and the chemical composition of potato tubers, quality requirements, production, storage, diseases and pests of potatoes. The further part is focused on the production of potato starch from the potato. The last part is focused on basic products from potato starch, potato starch processing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 5. 2010
Identifikátor: 15449

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 16. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SLAMĚNÍKOVÁ, Hana. Nové trendy ve výrobě bramborového škrobu a výrobky z něj. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe