Iva Benešová

Diplomová práce

Jakostní hodnocení pšenice a mlýnských výrobků se zaměřením na pečivárenské užití

Quality evaluation of wheat and grain mill products with a focus on pastry use
Anotace:
Diplomová práce se zabývá výběrem a hodnocením potravinářské pšenice pro pečivárenské užití. Na rozdíl od pšenic vhodných pro pekárenské využití je pro výrobu pečivárenského zboží potřeba využít mouky s nízkým obsahem N-látek a lepku a s nízkým sedimentačním indexem. K zabezpečení požadované specifické jakosti pšenice a vyrobené mouky je nutná upravená odrůdová agrotechnika. Ve spolupráci s pěstiteli …více
Abstract:
This thesis deals with the selection and evaluation of food wheat for pastry use. Unlike wheat suitable for oven use is for the manufacture pečivárenského goods need to use flours with a low content of N compounds and gluten free and low sedimentation index. To ensure the required specific quality wheat flour produced is necessarily governed by varietal agrotechnika. In cooperation with growers and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Faměra, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses l041i8 l041i8/2
11. 4. 2016
Složky
Soubory
Mach, J.
12. 4. 2016
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.