Patrik Michalina

Bakalářská práce

Analýza odvětví výroby mléka

Analysis of dairy sector
Anotace:
Mléko a mléčné výrobky patří mezi běžné součásti každodenní potravy všech obyvatel po celém světě. Představují jedny z nejdůležitějších zdrojů bílkovin, vitamínů a minerálních látek, které jsou nezbytné pro lidskou výživu a zdraví každého člověka. Cílem této bakalářské práce je kompletní zhodnocení odvětví orientovaného na produkci mléka. Teoretická část práce se v první fázi zaměřuje zejména na význam …více
Abstract:
Milk and milk products belong between common part of the daily diet of the population worldwide. These products represent one of the most important sources of proteins, vitamins and minerals that are essential for human nutrition and health of everyone. The main aim of this bachelor thesis is a complete valorization of the line concentrated on a milk production. Theoretical part of the first phase …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Jiří Mach, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses l3idfq l3idfq/2
15. 12. 2014
Složky
Soubory
Mach, J.
15. 12. 2014
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.