Matúš Rašlík

Bakalářská práce

Nové trendy v nápojovej gastronómií vo vzťahu k využitiu našich tradičných surovín

Anotace:
Bakalárska práca „Nové trendy v nápojovej gastronómii vo vzťahu k využitiu našich tradičných surovín.“ Je zameraná na spracovanie aktuálnych informácií o nových trendoch v nápojovej gastronómii a na využitie tradičných Českých a Slovenských surovín pri príprave nápojov. Bakalárska práca je rozdelená do dvoch častí, teoretickej a praktickej. Teoretická časť skúma históriu vývoja alkoholických nápojov …více
Abstract:
Bachelor thesis“ New trends in beverage gastronomy in relation to the use of our traditional ingredients“. It is focused on the processing of current information on new trends in beverage gastronomies and on the use of traditional Czech and Slovak ingredients in the preparation of beverages. The bachelor thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical part examines the …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Archiv závěrečné práce je dostatečně naplněn.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu

Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch

 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.