Květuše ROZMAHELOVÁ

Bakalářská práce

Falšování potravin

Falsification groceries
Anotace:
Falšování potravin je problémem současnosti na spotřebitelském trhu České republiky. V bakalářské práci jsou uváděny informace o aktuálním stavu falšování potravin, metody detekce a legislativní opatření.
Abstract:
Food adulteration is problem of present on consumer market of Czech republic. In bachelor thesis are infromations about current status of food adulteration. Detection methods and legislative measures.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor: 14804

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ROZMAHELOVÁ, Květuše. Falšování potravin. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii