Adéla Velechová

Bakalářská práce

Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka

Preservatives in food and its effect on the human health
Anotace:
Práce je zaměřená na konzervační látky a to konkrétně na: kyselinu benzoovou, boritou, propionovou, sorbovou a jejich soli. Jsou zde uvedené základní vlastnosti, výroba, expozice, toxikologická a biologická data a především vliv na zdraví člověka.
Abstract:
The work is focused on preservatives, particularly benzoic acid, boric acid, propionic acid, sorbic acid and their salts. Basic properties, manufacturing process, exposure, toxicological and biological data and the effect they have on human health were described.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 6. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Libor Červenka, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Velechová, Adéla. Konzervační látky v potravinách a jejich vliv na zdraví člověka. Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická