Zhodnocení fyzikálního a chemického stavu půdy pozemků obhospodařovaných zemědělským podnikem – Jiří Indrák
Jiří Indrák
Bakalářská práce
Zhodnocení fyzikálního a chemického stavu půdy pozemků obhospodařovaných zemědělským podnikem
Assessment of physical and chemical soil condition of lands managed by the agricultural cooperative
Anotace:
Tato bakalářská práce se zaměřuje na stanovení fyzikálních, chemických a fyzikálně-chemických vlastností půdy, které slouží pro zhodnocení jejího stavu. Stanovování půdních vlastností se provádělo ze vzorků, které byly odebrány z vybraných pozemků. Na těchto pozemcích hospodaří zemědělský podnik Farma Polkovice, který sídlí na katastrálním území obce Polkovice. Pro stanovení bylo vybráno 15 pozemků …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on determination of physical, chemical and physico-chemical properties of soil, which are used to evaluate its condition. Determination of soil properties was performer from samples taken from selected fields. These lands are managed by the agricultural enterprise Farma Polkovice, which is located in the cadastral territory of the village Polkovice. 15 fields were selected …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jana Šimečková, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
INDRÁK, Jiří. \textit{Zhodnocení fyzikálního a~chemického stavu půdy pozemků obhospodařovaných zemědělským podnikem}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/ldpt9g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Agrobiologie / Fytotechnika
Práce na příbuzné téma
-
The effect of modified starches addition on physico-chemical properties of bread and bakery products
Remziye Köpük -
Fyzikálně-chemické a mikrobiologické vlastnosti čistírenských kalů
Nela Friedrichová -
Fyzikálně-chemické vlastnosti vysoce koncentrovaných vodných elektrolytů pro příští generaci nabíjecích baterií
Ondřej Kolín -
Vliv přídavku ovocné složky na fyzikálně-chemické vlastnosti extrudovaných výrobků
Kateřina Prokopová -
Vliv extruzního vaření na fyzikálně-chemické vlastnosti výrobků z luštěnin
Linda Pechmanová -
Charakterizace mléka girgentánských koz: složení, fyzikálně-chemické a technologické vlastnosti
Věra Dvořáková -
Vybrané fyzikálně-chemické vlastnosti medu
Jan Kopecký -
Fyzikálně-chemické vlastnosti a využití celozrnných mouk
Alžběta Mandová