Porovnání chovu morčat v Latinské Americe a Evropě – Jana Marešová
Jana Marešová
Bakalářská práce
Porovnání chovu morčat v Latinské Americe a Evropě
Comparison of Guinea-pigs breeding in Latin America and Europe
Anotace:
Morče domácí (Cavia aperea porcellus) v Latinské Americe patří k tradičním domácím zvířatům. Tato práce se zabývá chovem morčat v jihoamerických zemích, kde jsou chována jako užitková zvířata na masnou produkci. Teoretická část je zaměřena na základní charakteristiku morčat, anatomii a fyziologii morčete domácího. Jsou zde také popsány tři typy chovu v Jižní Americe -- rodinný, komerční rodinný a komerční …víceAbstract:
The guinea pig (Cavia aperea porcellus) is a traditional domestic animal in Latin America. This work focuses on the breeding of guinea pigs in Latin American countries, where they are kept as domestic pets for meat production. The theoretical part focuses on the basic characteristics, anatomy and physiology of guinea pigs. It will also describe three types of production in South America - family, commercial …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Petra Silberová, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program / obor:
Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů
Práce na příbuzné téma
-
Sociální chování u morčete domácího (Cavia aperea, f. porcellus)
Dominika Vojtěchová -
Personality in Guinea pigs (Cavia aperea f. porcellus) behaviour
Hana Šimánková -
Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
Polina Zinoveva -
Meat Production and Consumption: Case Study of Argentina
Kristyna Mudrova -
Use of tea extracts in the production of meat products
Aliaksandra Kharoshka -
Význam třídění masa a jeho jakost pro masnou výrobu
Simona Welszarová -
Produkce cytokinů v důsledku antigenních stimulů při fágové terapii
Kateřina Franzová -
Chov ovcí a koz v ČR - historie, současnost a environmentální aspekty chovu
Lucie Rádlová
Název
Vložil
Vloženo
Práva