Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku – Michaela DVOŘÁKOVÁ
Michaela DVOŘÁKOVÁ
Bakalářská práce
Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku
Eating habits by the children of the lower school age
Anotace:
Tato bakalářská práce má název: "Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku", obsahuje čtyři kapitoly a je tvořena teoretickou a praktickou částí. V teoretické části jsou popsány a vysvětleny základní pojmy, tedy co je strava, stravovací návyky, zdravý životní styl dětí a výživová doporučení. První kapitola pojednává o výživě. V druhé kapitole je pozornost zaměřena na hlavní složky potravy a stravovací …víceAbstract:
This bachelor thesis, called "Eating habits by the children of the lower school age", consists of four chapters. The thesis was made from theoretical and practical perspective. The theoretical perspective is explaining and describing the basic term such as: what is food, eating habits, healthy life style by the children and nutrition guidelines. The first chapter deals with nutrition. In second chapter …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 6. 2012
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: PhDr. Mgr. Michal Svoboda, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DVOŘÁKOVÁ, Michaela. Stravovací návyky u dětí mladšího školního věku. Plzeň, 2012. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Identifikace hlavních složek potravy pstruha obecného v Živném potoce v průběhu vegetační sezóny.
Andreas ANDONIU -
Od trusu k prostřenému ubrusu. Molekulární analýza potravy raka signálního
Jan ŠKRABÁNEK -
Složení potravy a reprodukční úspěšnost puštíka obecného (\kur{Strix aluco})
Václav LUKA -
Selekce potravy bobrem evropským (Castor fiber) ve čtyřech ročních obdobích
Kateřina Macháčková -
Aktivizační výukové metody ve Výchově ke zdraví v tematickém okruhu Výživa s akcentem na stravovací režim a výživová doporučení
Kateřina NOVOSADOVÁ -
Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Eliška MALCOVÁ -
Pestrost, spotřební koš a školní stravování
Adéla Gajdečková -
Stravování a zdravá výživa lidí ve fitness centrech
Adéla Staňková