Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru – Pavlina Feitova
Pavlina Feitova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru
Anotace:
Ve své absolventské práci jsem se zabývala porovnáním vaření piva ležáckého typu ifuzní a dekokční metodou. V této práci porovnávám chemické vlastnosti, energetickou náročnost, časovou náročnost a senzorické vlastnosti. Senzorické hodnocení se provádělo pomocí dotazníků, které hodnotilo 15 respondentů. Část práce je věnována surovinám pro výrobu piva a technologickým postupům, které předchází samotné …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
- Oponent: Ing. Martin Slabý
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FEITOVA, Pavlina. \textit{Porovnání infuzní a dekokční metody vaření piva v mikropivovaru}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/lrydxb/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.