Bc. Lubomír BOUDA

Bakalářská práce

Dlouhodobé skladování zelené kávy

Long term storaging of green coffee
Anotace:
Dlouhodobé skladování je záležitostí, která se týká každé zelené kávy. V této práci byly popsány vhodné podmínky a problémy provázející dlouhodobé skladování kávy. Velký důraz byl kladen na problém vysychání zelené kávy a nalezení cesty, jak tento hmotnostní úbytek určit. K tomu bylo využito znalostí o modelování koncentračních polí a jejich apli-kaci na daný problém.
Abstract:
Long term storage is an issue of green coffee generally. This thesis describes suitable con-ditions as well as difficulties that accompany long term storage. Great stress is laid on a matter of green coffee{\crq}s water loss and finding a correct way to measure a weight change caused by it. For this purpose the thesis uses knowledge of concentration fields modeling and an application of them to this …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 7677

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 12. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BOUDA, Lubomír. Dlouhodobé skladování zelené kávy. Zlín, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 26. 05. 2038

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin