Nikola Bechná

Bakalářská práce

Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství

Disinfection, Disinsection and Deratization in the Food Industry
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství. Jsou zde popsány jednotlivé metody a etapy provádění dezinfekce, dezinsekce a deratizace, jejich správné způsoby při jejich provádění, kdo může tyto metody provádět a jak probíhá kontrola účinnosti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Dále jsou uvedeny příklady možných používaných dezinfekčních látek, insekticidů …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with problematics of disinfection, disinsection and deratization in the food industry. There are descriptions of individually methods and stages of disinfection, disinsection and deratization, their correct ways of implementation, who can implement these methods a how to check effectiveness of disinfection, disinsection and deratization. This thesis is also focusing on examples …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Bechná, Nikola. Dezinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářství . Zlín, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin

Práce na příbuzné téma