Technologické procesy používané při výrobě trvanlivých masných výrobků – Alena BORKOVCOVÁ
Alena BORKOVCOVÁ
Bakalářská práce
Technologické procesy používané při výrobě trvanlivých masných výrobků
Using of technological methods by long-life salami production
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá zpracováním literární rešerše na téma - Technologické procesy používané při výrobě trvanlivých masných výrobků. Technologické postupy trvanlivých masných výrobků se skládají z 5 základních operací: výběr a ošetření suroviny, mělnění a míchání, plnění, zrání, balení. Tyto operace na sebe plynule navazují a jsou velmi důležité. Během procesu výroby působí na výrobek celá řada …víceAbstract:
The thesis is literature review on the subject - Using of technological methods by long-life salami production. Technological procedures of long-keeping meat products are comprised of 5 basic operations: selection and treatment of the material, pulping nad mixing, filling, maturing, packing. These operations go fluently one after the other and are very important. During the process of production many …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Zveřejnit od: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Smetana, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
BORKOVCOVÁ, Alena. \textit{Technologické procesy používané při výrobě trvanlivých masných výrobků}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/lzeezn/.
Jak správně citovat práci
BORKOVCOVÁ, Alena. Technologické procesy používané při výrobě trvanlivých masných výrobků. Č. Bud., 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.4.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 13. 4. 2012 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agropodnikání
Práce na příbuzné téma
-
Perspektivy a problematika masné výroby v rámci regionální produkce
Žaneta Suchánková -
Rybí maso jako rozšíření sortimentu pro výrobu masných výrobků
Marie Nevrklová -
Uvolňování ftalátů z materiálů a obalů určených pro maso a masné výrobky
Julie Remencová -
Maso ve výuce gastronomie
Michaela Bednaříková -
Finanční analýza společnosti MASO UZENINY PÍSEK, a.s. z pohledu věřitele
Adam Čepec -
Obaly na maso a masné výrobky a jejich označování
Iva Heinereichová -
Vepřové maso – učební text pro obor kuchař
Libor Marčík -
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
Pavel Votava
Název
Vložil
Vloženo
Práva