Michaela SESZTÁKOVÁ

Bakalářská práce

Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu

Significance and Treatment Aloe Vera in Food and Cosmetics Industries
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výrobou a zpracováním Aloe vera, a také jejím vlivem na zdraví. Důraz je kladen na složení Aloe vera především z hlediska biologicky účinných látek, kde jsou popsány jejich pozitivní i negativní účinky na lidský organismus. V práci jsou popsány aplikace extraktů z Aloe vera v potravinách, kosmetice a také v lékařství na vnitřní a vnější použití. Pozornost je zaměřena rovněž …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with the production and processing of Aloe vera, and its impact on health. Emphasis is placed on the composition of Aloe vera regarding biologically active substances, which the positive and negative effects on the human body are described. The paper describes the application of Aloe vera extracts in food, cosmetics and medicine for internal and external use. Attention is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 5. 2014
Zveřejnit od: 16. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc.MVDr. Ivan Holko, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SESZTÁKOVÁ, Michaela. Význam a Zpracování Aloe Vera v Potravinářském a Kosmetickém Průmyslu. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 16.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 16. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe