Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování – Kateřina ROŠTOVÁ
Kateřina ROŠTOVÁ
Bakalářská práce
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Sustainability of public catering - Possibilities of implementation of organic products into the public catering
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá udržitelností ve společném stravování a možnostmi implementace biopotravin do veřejného stravování. Teoretická část práce je zaměřena na vývoj a strukturu společného stravování v České republice. Dále se věnuje účelovému stravování, konkrétně závodnímu, školnímu stravování a aktuální legislativě, která je s ním spjatá. Další kapitola se zaobírá certifikací a kontrolou bioproduktů …víceAbstract:
The bachelor's thesis deals with sustainability in communal catering and the possibilities of implementing organic food into public catering. The theoretical part of the work is focused on the development and structure of communal catering in the Czech Republic. He also deals with purpose-built catering, specifically competitive catering, school catering and current legislation related to it. The next …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2024
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jan Moudrý, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ROŠTOVÁ, Kateřina. \textit{Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování}. Online. Bakalářská práce. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Fakulta zemědělská a technologická. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/m0k24i/.
Jak správně citovat práci
ROŠTOVÁ, Kateřina. Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování. České Budějovice, 2024. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Agroekologie
Práce na příbuzné téma
-
Biopotraviny ve veřejném stravování
Tereza Klírová -
Charakteristika dostupnosti biopotravin a zmapování možností veřejného stravování v regionu Brno-město.
Kateřina Borovanová -
Spotřeba biopotravin ve veřejném stravování ve vybraných evropských zemích
Lucie Buriánková -
Marketingová podpora a rozšiřování biopotravin do veřejného stravování
Lucie Ihlová -
Produkce a distribuce regionálních potravin a biopotravin v kraji Vysočina a jejich uplatnění ve veřejném stravování.
Michala STEJSKALOVÁ -
Analýza nabídky biopotravin ve veřejném stravování
Pavlína KOCANDOVÁ -
Návrh obchodní strategie pro firmu Bioprodukt JT, s. r. o.
Zuzana Urbanová -
Pohanka jako bioprodukt a její využití v gastronomii
Zlata ŠVECOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva