Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů – Bc. Boris Leshko
Bc. Boris Leshko
Diplomová práce
Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů
Application of microbial transglutaminase in cheese production
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LESHKO, Boris. \textit{Využití mikrobiální transglutaminasy při výrobě sýrů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/m2pvie/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.