Mlékárenská výroba očima studenta chemie – Aneta LÁVIČKOVÁ
Aneta LÁVIČKOVÁ
Bakalářská práce
Mlékárenská výroba očima studenta chemie
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na výrobu a zpracování mléka a mléčných výrobků. V této práci jsou popsány základní principy výroby mléčných produktů. V rámci zpracování této práce byla navštívena klatovská mlékárna, která se zaměřuje především na výrobu sýrů. Součástí prohlídky bylo i navštívení laboratoří určených pro kontrolu jakosti mléčných výrobků. Posledním bodem této bakalářské práce bylo …víceAbstract:
This bachelor thesis is focused on production and processing of milk and dairy products. The basic principles of dairy products production are described in this work. As part of this work, the Klatovy dairy, which focuses primarily on cheese production, was visited. The visit also included visits to laboratories designed for quality control of dairy products. The last point of this thesis was the processing …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 9. 2019
- Vedoucí: Doc. Mgr. Václav Richtr, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
LÁVIČKOVÁ, Aneta. Mlékárenská výroba očima studenta chemie. Plzeň, 2019. bakalářská práce (Bc.). ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI. Fakulta pedagogická
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI, Fakulta pedagogickáVázaný výtisk práce naleznete v Univerzitní knihovně ZČU, více na http://www.knihovna.zcu.cz/kvalifikacni-prace/
ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
Fakulta pedagogickáBakalářský studijní program / obor:
Přírodovědná studia / Chemie se zaměřením na vzdělávání
Práce na příbuzné téma
-
Historie a technologie výroby fermentovaných mléčných výrobků v České republice
Jitka ŠINDLEROVÁ -
Monitoring chovu ovcí v západočeském kraji ČR
Anna Vaštová -
Daňová kontrola
Kristýna HRABAČKOVÁ -
Vliv jakosti na konkurenceschopnost mléka a mléčných výrobků
Renata Hrubá -
Vliv jakosti na konkurenceschopnost mléka a mléčných výrobků
Renata Hrubá -
Hodnocení senzorické jakosti mléčných produktů instrumentální a senzorickou analýzou
Veronika BLÁHOVÁ -
Hodnocení jakosti bílých jogurtů v závislosti na obsahu tuku vstupní suroviny
Magdaléna Šťastná -
Senzorické hodnocení jakosti bílých jogurtů
Žaneta Olbertová