Ing. David Šilha

Diplomová práce

Přežívání arkobakterů v některých nápojích

Survival of arcobacters in some drinks
Anotace:
Teoretická část diplomové práce obsahuje kapitoly, které se zabývají charakteristikami rodu Arcobacter spp., jejich výskytem, a s tím spojenými alimentárními dopady. V dalších kapitolách je věnován prostor pro antimikrobiální látky a vlivy působící na mikroorganismy, antioxidační sloučeniny, charakteristiku a technologii výroby piva a pro antimikrobiální vlivy piva a vína. Experimentální část diplomové …více
Abstract:
The theoretical part of thesis includes chapters that deal with the characteristics of the genus Arcobacter spp. and the occurrence of foodborne-related impacts. The other chapters are devoted to space for antimicrobial agents and influences on microorganisms, antioxidant compounds, characteristics and technology of beer production and antimicrobial effects of beer and wine. The experimental part of …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2011

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 31. 5. 2011
  • Vedoucí: doc. Ing. Jarmila Vytřasová, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Šilha, David. Přežívání arkobakterů v některých nápojích. Pardubice, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická