Pavel HOUSKA
Bakalářská práce
Zpracování ryb v ČR
Processing of fish in ČR
Anotace:
Cílem práce bylo zhodnocení technologických postupů při zpracování sladkovodních ryb a jejich rozbor. Práce je zaměřena na zpracování kapra obecného, který je nejvýznamnější rybou produkovanou v České republice. Práce je myšlenkově rozdělena na 4 části. V první části autor sleduje produkci a spotřebu ryb v České republice v porovnání se světem. Současná spotřeba se v České republice pohybuje kolem …víceAbstract:
The aim of my bachelor thesis was to evaluate technological processes in freshwater fish processing and analyse it. The work is focused on processing of common carp, which is one of the most important fish species produced in the Czech Republic. Bachelor thesis is conceptually divided into 4 parts. In the first part the author follows the production and consumption of fish in the Czech Republic in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2014
Zveřejnit od: 29. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Vejsada, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HOUSKA, Pavel. Zpracování ryb v ČR. Č. Bud., 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 29.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 29. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta rybářství a ochrany vodJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta rybářství a ochrany vodBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Rybářství
Práce na příbuzné téma
-
Produkty z akvakultury: Obchod, kvalita a vývoj nových výrobků
Václav NEBESKÝ -
Fyzikální vlastnosti ovlivňující jakost rybího masa a produktů z ryb
Zuzana Bytešníková -
Využití konopí setého a produktů z jeho zpracování ve výživě ryb.
Matěj Žejdl -
Vybrané těžké kovy v produktech z mořských ryb
Vendula Smolíková -
Zjištění konzumace ryb u vysokoškolských studentů
Eliška MACKOVÁ -
Zpracování ryb a rybích výrobků
Nikola Pobořilová -
Rozvoj akvakulturní produkce ryb jako nástroj pro zlepšení potravinové bezpečnosti ve vybraných zemích jihovýchodní Asie
Matěj Paclík -
Vliv hmyzích komponent v krmivu ryb na produkci, zdraví a kvalitu ryb.
Markéta HLÁVKOVÁ
Název
Vložil
Vloženo
Práva