Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika – Veronika Šmídková
Veronika Šmídková
Bakalářská práce
Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika
Insufficiently heat-treated meat of herbivores (ruminants) and its parasitical risks
Anotace:
Tato bakalářská práce s názvem „Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika“ byla zpracována podle nejnovějších vědeckých informací z dostupné literatury především z vědeckých článků z vědeckých databází a byla koncipována jako literární rešerše. Pojednává o parazitech, kteří se především kvůli nedostatečné tepelné úpravě svaloviny přenášejí na člověka …víceAbstract:
This bachelor thesis with the title “Insufficient heat-treated meat of herbivores (ruminants) and its parasitic risks” was processed by means of using the latest scientific information from the available literature especially from scientific articles from scientific databases and formed as a literary research. This thesis discusses the parasites that are transmitted to humans or animals due to insufficiently …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 7. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ivana Jankovská, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠMÍDKOVÁ, Veronika. \textit{Nedostatečně tepelně upravená svalovina býložravců (přežvýkavců) a její parazitární rizika}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/mc71r3/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva