Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR – Pavla JÍROVÁ
Pavla JÍROVÁ
Bakalářská práce
Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR
Modern history of institutional control of foodstuff in the Czech Republic
Anotace:
Teoretická část bakalářské práce tvoří přehled systému bezpečnosti potravin v České republice a to v historickém kontextu. Jsou zde vymezeny základní pojmy týkající se této problematiky. Je zde popsáno, jak celý systém funguje, samozřejmě také v návaznosti na zajištění bezpečnosti potravin v Evropské unii. Své místo v systému bezpečnosti potravin má Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva …víceAbstract:
The theoretical part of the bachelor thesis consists of an overview of the food safety system in the Czech Republic in its historical context. In this part, basic concepts related to this issue are defined and it is describes how the whole system works, of course, in relation to ensuring food safety in the European Union. The Food Safety Information Center of the Ministry of Agriculture, which has …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 6. 2013
Zveřejnit od: 28. 6. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Mgr. Jan SCHUSTER, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JÍROVÁ, Pavla. Novodobá historie institucionální kontroly potravin v ČR. Č. Bud., 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.6.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 28. 6. 2013 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Pedagogická fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví
Práce na příbuzné téma
-
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Odborné konzultace v centrech kybernetické bezpečnosti v České republice
Dominik Kurovský -
Informační centrum bezpečnosti potravin jako součást systému kontroly potravin v ČR.
Pavla HENDRYCH JÍROVÁ -
Systém zajištění bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin v ČR a EU
Barbora ŠEBKOVÁ -
Tradiční metody konzervování potravin a jejich moderní alternativy
Anna Köppelová -
Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech
Václav Simmerl -
Vnímání zajištění bezpečnosti potravin ve stravování spotřebitelem ve vybraném regionu
Jan Hampl -
Analýza procesů v rámci systému bezpečnosti potravin ve společnosti Hotel Rezident
Petr Zita
Název
Vložil
Vloženo
Práva