Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek – Marcela Pavlíková
Marcela Pavlíková
Bakalářská práce
Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek
Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku jednotlivých surovin, které se použí-vají pro výrobu nemasových pomazánek. Jsou zde popsány luštěniny, pseudocereálie, ně-které druhy zeleniny, droždí a tofu. Pro zlepšení kvality těchto pomazánek se využívají přídatné látky. V neposlední řadě budou popsány obalové materiály, které chrání produkt a usnadňují distribuci ke spotřebiteli.Abstract:
This dissertation is focused on the characteristics of materials used in the no meat spreads production. There are described legumes, pseudocereals, some vegetables, tofu and yeast. Additives are used to improve quality of spreads. And finally there will be described pac-king materials, which protect the product and facilitate distribution to the consumer.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zveřejnit od: 15. 5. 2013
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Pavlíková, Marcela. Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Nedestruktivní metody detekce aktivity dřevokazných škůdců
Radim Soja -
Využití vodovazných aditiv (škroby, soja, hydrokoloidy) při výrobě masných výrobků z pohledu legislativního, chemického a technologického
Marcela LOSOVÁ -
Sója a jej vplyv na ľudský organizmus
Sabrina Saganová -
Sója ve výživě hospodářských zvířat
Kateřina Burianová