Marcela Pavlíková

Bakalářská práce

Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek

Characteristics of Raw Materials Used in the No Meat Spreads Production
Anotace:
Tato bakalářská práce je zaměřena na charakteristiku jednotlivých surovin, které se použí-vají pro výrobu nemasových pomazánek. Jsou zde popsány luštěniny, pseudocereálie, ně-které druhy zeleniny, droždí a tofu. Pro zlepšení kvality těchto pomazánek se využívají přídatné látky. V neposlední řadě budou popsány obalové materiály, které chrání produkt a usnadňují distribuci ke spotřebiteli.
Abstract:
This dissertation is focused on the characteristics of materials used in the no meat spreads production. There are described legumes, pseudocereals, some vegetables, tofu and yeast. Additives are used to improve quality of spreads. And finally there will be described pac-king materials, which protect the product and facilitate distribution to the consumer.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2013
Zveřejnit od: 15. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Pavlíková, Marcela. Charakteristika surovin používaných na výrobu nemasových pomazánek. Zlín, 2013. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe