Marcela WOLFOVÁ

Bakalářská práce

Netradiční využití čokolády

Non-traditional uses of chocolate
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá charakteristikou kakaovníku, historií zpracování kakaových bobů a tech-nologií výroby čokolády. Součástí práce je také popis jejího chemického složení. Podrobně je popsáno používání čokolády z potravinářského hlediska i její netradiční využití - při masážích, v umění i při léčbě nemocí.
Abstract:
The bachelor thesis deals with charakterization of cocoa tree, the history of processing cocoa beans and chocolate production technology. The work also includes a description of the chemical composition of chocolate. The use of chocolate as food and its non-traditional use ? with massage, in the arts and as pharmaceuticals ? is described in detail.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 21920

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

WOLFOVÁ, Marcela. Netradiční využití čokolády. Kroměříž, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.