Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta. – Bc. Jitka KOPECKÁ
Bc. Jitka KOPECKÁ
Diplomová práce
Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.
Production reviewing of Niva cheese and its position on the Czech market.
Anotace:
Cílem diplomové práce bylo pojednat o plísňovém sýru Niva, vyráběném s.r.o. Dolní Přím. Teoretický úvod se věnuje původu sýru a surovinám, ze kterých se vyrábí. Poté je popsán jeho výrobní postup. Praktická část se zabývá stanovením kyselosti mléka a sýra, další využívá dotazníkovou metodu ke zjištění pozice Nivy na trhu.Abstract:
The aim of this thesis was to discuss about blue cheese - Niva, produced in dairy Dolní Přím. The theoretical introduction deals with cheese origin and raw materials which is produced from. Afterwards, its production procedure is described. The practical part deals with acidity assesment in milk and cheese, next part is thinking out list of question to find the position of Niva in Czech markets and …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
15129
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 31. 5. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KOPECKÁ, Jitka. Zmapování a kontrola výroby Nivy a její postavení na trhu z pohledu konzumenta.. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Práce na příbuzné téma
-
Analýza marketingového mixu produktu Nowaco Předsmažený obalovaný sýr
Jan Valečka -
Tavený sýr jako funkční potravina
Jakub Přikryl -
Atraktivní nezrající sýr - projekt pro školní poloprovoz
Lucie Slančíková -
Sýr jako dárkový předmět
Pavel NOVÁK -
Vliv směsi bílého sýra a sýra holandského typu na vlastnosti tavených sýrových omáček
Iveta Daňková