Komplexní hodnocení biologických efektů vyvolaných ´koktejly´ složek potravin – Ing. Veronika Palůchová
Ing. Veronika Palůchová
Diplomová práce
Komplexní hodnocení biologických efektů vyvolaných ´koktejly´ složek potravin
Comprehensive assessment of biological effects induced by ´cocktails´ of food components
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PALŮCHOVÁ, Veronika. \textit{Komplexní hodnocení biologických efektů vyvolaných ´koktejly´ složek potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/mj1pfu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.