Pěstitelské a kvalitativní vlastnosti brambor s fialovou a s červenou dužninou – Zdeněk Hrubý
Zdeněk Hrubý
Bakalářská práce
Pěstitelské a kvalitativní vlastnosti brambor s fialovou a s červenou dužninou
Growing and qualitative characteristics of purple and red-flesh potato
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Karel Hamouz, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRUBÝ, Zdeněk. \textit{Pěstitelské a kvalitativní vlastnosti brambor s fialovou a s červenou dužninou}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/mkvafy/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Rostlinná produkce kombinované studium
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva