Hana Švejčarová

Bakalářská práce

Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku

Analysis and Risk Management in the Food Business XY
Anotace:
Tématem této bakalářské práce je "Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku XY". Chtěla bych Vás seznámit o možných rizicích ve zvoleném potravinářském podniku. V první části práce jsem se věnovala vymezení teoretických poznatků týkající se této problematiky. V teoretické části bakalářské práce jsem se zaměřila na důležitost základních pojmů. Popisuji potravinářský průmysl v České republice, …více
Abstract:
The theme of this thesis is "An Analysis and Risk Management in the food establishment XY". I want to make you aware of the potential risks in the selected food business. In the first part, I focused on the definition of the theoretical knowledge regarding this issue. In the theoretical part of my thesis, I focused on the importance of the basic concepts. I decribe the food industry in the Czech Republi …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2015
Zveřejnit od: 13. 5. 2015

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Švejčarová, Hana. Analýza a řízení rizik v potravinářském podniku. Uherské Hradiště, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 13.5.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 13. 5. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízení
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta logistiky a krizového řízení

Bakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik