Vhodnost ovoce pro potravinářské využití – Lenka KURYVIÁLOVÁ
Lenka KURYVIÁLOVÁ
Bakalářská práce
Vhodnost ovoce pro potravinářské využití
Suitability of fruit for food processing industry
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je uvést vhodnost různých druhů ovoce pro potravinářské zpracování. Práce přináší základní informace o charakteristice a rozdělení ovoce, dále se věnuje podrobnějšímu morfologickému a chemickému popisu všech běžných druhů ovoce. Všeobecně jsou zde popsány všechny druhy ovocných potravinářských výrobků, které jsou uváděny na dnešní trh. V konečné části se práce zaměřuje hlavně …víceAbstract:
A goal of this bachelor thesis is to introduce the suitability of various kinds of fruits for food industry processing. The Thesis presents general information about characteristics and categorization of fruits and disserts on extended morphological and chemical description of all common kinds of fruits. Generally are here described all kinds of fruit food industry products, that are available on a …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 8. 2010
Identifikátor:
12988
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KURYVIÁLOVÁ, Lenka. Vhodnost ovoce pro potravinářské využití. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 25. 08. 2010
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Možnosti zpracování asijských odrůd peckového ovoce
Michal Havránek -
Skladování peckového ovoce
Jitka Čížková -
Skladování teplomilného peckového ovoce
Jiří Pernikář -
Destiláty z peckového ovoce
František Neduchal -
Stanovení amygdalinu v semenech jádrového ovoce
Kseniia Fadeeva