Bc. Veronika Konečná

Diplomová práce

Vývoj obsahu vybraných dusíkatých látek v průběhu výroby vína

Development of Selected Nitrogen Compounds Content during Wine Production
Anotace:
V teoretické části diplomové práce byl popsán význam sledování obsahu biogenních aminů v potravinách. Dále byla charakterizována výroba červených a bílých vín, se zaměřením na fáze výroby, které mohou ovlivnit výskyt biogenních aminů ve finálním výrobku. Byly také stručně charakterizovány mikroorganizmy, které se mohou vyskytovat ve víně, se zaměřením na ty, které mohou produkovat biogenní aminy. V …více
Abstract:
In the theoretical part of diploma thesis, the importace of biogenic amines monitoring in food and beverage was described. Then, manufacturing of red and white wines was characte-rized, focusing on phases of wine production, which may affect an occurrence of biogenic amines in the final product. Microorganisms, which may occur in wine, were characterised concisely, focusing on this microorganisms, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2015
Zveřejnit od: 21. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Konečná, Veronika. Vývoj obsahu vybraných dusíkatých látek v průběhu výroby vína. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.4.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin