Klára ŠUHAJOVÁ

Bakalářská práce

Výživové vlastnosti ovoce, oblíbenost a spotřeba u středoškoláků.

Nutritional properties of fruit, its popularity and consumption among high school students.
Anotace:
Bakalářská práce se zaměřuje na ovoce z pohledu výživy a spotřeby. Zabývá se základní charakteristikou jednotlivých druhů českého a tropického ovoce. Jsou pojmenovány důležité látky, které jsou v ovoci obsaženy a mají vliv na zdraví dospělých i dětí. Teoretická část zahrnuje kapitolu, která objasňuje spotřebu ovoce v České republice a zahraničí. V praktické části je hlavním cílem zjistit oblíbenost …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on fruit from the point of view of nutrition and consumption. It deals with the basic characteristics of individual types of Czech and tropical fruits. Important substances that are contained in the fruit and have an effect on adul´s and children´s health are listed. The theoretical part includes a chapter that clarifies the consumption of fruit in the Czech Republic and …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 4. 2021
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2021
  • Vedoucí: Mgr. Karin Petřeková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

ŠUHAJOVÁ, Klára. Výživové vlastnosti ovoce, oblíbenost a spotřeba u středoškoláků.. Ostrava, 2021. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta