Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa – Bc. Jan Slováček
Bc. Jan Slováček
Diplomová práce
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
Assessment of Quality Characteristics of a Selected Meat Product Depending on the Beef Content
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na tepelně opracované masné výrobky s obsahem hovězího masa. V teoretické části je charakterizován význam hovězího masa v masných výrobcích, jejich sortiment a základní principy masné výroby. Dále jsou popsány požadavky na jakost masných výrobků. V závěru teoretické části jsou uvedeny metody hodnocení.V praktické části jsou vyhodnoceny rozdíly jakostních parametrů dvou variant …víceAbstract:
This thesis is focused on heat treated meat products with a view of beef. The theoretical part characterizes the importance of beef in meat products, basic principles of meat production and assortment of meat products. The following describes the quality requirements for meat products. In the conclusion of the theoretical part are given methods of meat products evaluation.In practical parts there are …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
- Oponent: Robert Gál, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLOVÁČEK, Jan. \textit{Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v~závislosti na obsahu hovězího masa}. Online. Diplomová práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/n2wv3d/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
Charanpreet Kaur -
Senzorická analýza piva
Marek Jaroš -
Senzorická analýza jedlého hmyzu dostupného v České republice
Karolína Bartáková -
Senzorická analýza vybraných komodit s náhradními sladidly vhodnými pro pacienty s diabetes mellitus
Kristýna Kosková -
Senzorická analýza kokosového nápoje
Veronika Kočiková -
Senzorická analýza rostlinného dezertu
Kristina Suková -
Senzorická analýza paštik
Veronika Možnarová