Jana VRZÁKOVÁ

Diplomová práce

Účinek reziduí po fungicidech na bakterie

The Effect of fungicidal residual on Bacterial spp.
Anotace:
Zemědělská výroba používá řadu chemických prostředků na zvýšení či udržení výnosů, a také mnoho potravinářských výrobků obsahuje chemické přípravky za účelem prodloužení trvanlivosti, senzorické, nutriční, biologické a jiné hodnoty výrobků. Práce se zabývá rezidui fungicidních přípravků v potravinách a jejich účinku na citlivé bakterie. Zaměřuje se také na chování a reakci střevní mikroflóry po použití …více
Abstract:
The agricultural production use series of a chemical substance to the elevation or the preservation of the produce, and many food products contain the cemical bonuses, nutritional, biological et. al. value of the product. My work is dealing with the reidue of the fungicidal preparations in foodstuff and their effect on the sensitive bacterias. It is bending on the behaviour and the reaction of the …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2005
Zveřejnit od: 31. 5. 2005
Identifikátor: 1970

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 6. 2005

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VRZÁKOVÁ, Jana. Účinek reziduí po fungicidech na bakterie. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy

Práce na příbuzné téma