Ing. Ľuboslav KOMÁR, DiS.

Diplomová práce

Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky

Project for increasing of baking line use
Anotace:
Společnost ZP Šumvald a.s. v roce 2003 v rámci diversifikace svého výrobního portfolia investovala do nového technologického zařízení - pekařské linky. Naplnění tohoto záměru se bohužel firmě nevydařilo. Cílem tohoto projektu je provést analýzu současné využitel-nosti pekárenské linky na výrobu cereálních taštiček společnosti ZP Šumvald a.s., zmonito-rovat tržní prostředí a na základě výstupů jednotlivých …více
Abstract:
Company ZP Šumvald a.s. within diversification of its production portfolio has invested in a new technology {--} baking line. Aim of that intention has unfortunately not been success-fully realized. Goal of this project is to carry out an analysis of actual baking line utiliza-tion for cereal bars production as well as an analysis of market environment and in terms of outcomes of those to work out …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2008
Identifikátor: 8793

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 3. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

KOMÁR, Ľuboslav. Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky. Zlín, 2008. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 28. 04. 2038

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta managementu a ekonomiky

Magisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management a marketing