Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky – Michaela NEDUCHALOVÁ
Michaela NEDUCHALOVÁ
Bakalářská práce
Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky
Health effects of coffee and new coffee products
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o charakteristice kávy a jejich zdravotních účincích na lidském organizmu. Zabývá se složením a výrobou kávy. Cílem bylo sjednotit různé studie, které zkoumaly zdravotní účinky kávy a nalezení nových kávových výrobků s popsáním jejich významných látek, které mají zdravotní vliv na lidský organizmus.Abstract:
This bachelor thesis describes the characteristics of coffe and their health effects on human body. Desribes the composition and production of coffee. The aim was to unify the various studies that have examined the health effects of coffee and finding a new coffee products, describing the important compounds that have health effects on the human body.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor:
22691
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
NEDUCHALOVÁ, Michaela. Zdravotní účinky kávy a nové kávové výrobky. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Zdravotní účinky vína
Klára Líbalová -
Toxické účinky ultrajemných částic smogu na organismus
Veronika Lengál -
Zdroje kofeinu a jeho využití
Lucie Pažoutová -
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
Kateřina ŠPAČKOVÁ