Metody autentikace vín různého botanického původu – Bc. Kateřina Valentiková
Bc. Kateřina Valentiková
Bakalářská práce
Metody autentikace vín různého botanického původu
Methods for authentication of wines of different botanical origin
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VALENTIKOVÁ, Kateřina. \textit{Metody autentikace vín různého botanického původu}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/nfmvvu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.